gastronomia
10/09/2020
LaTorre
L'establiment egarenc s'ha imposat al programa "Joc de Cartes" d'aquest dimecres
10/09/2020
Marc Solé
Parlem amb, Jaume Oller, propietari d' "El Porró", restaurant de tapes que es va imposar aquest dimecres al programa Joc de Cartes
10/09/2020
LaTorre
L'establiment egarenc s'ha imposat al programa "Joc de Cartes" d'aquest dimecres
21/06/2020
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
09/04/2020
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
27/01/2020
Aquest dilluns s'ha obert el web on ja es poden consultar les promocions de l'Olotx2, que es farà del 14 al 16 de febrer
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
30/10/2019
Dolors Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolorss Mateu
04/08/2019
Albert Segura
El president de Cuina Vallès, parla de les IX Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí
02/08/2019
Albert Segura
El president de Cuina Vallès, parla de les IX Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí
30/07/2019
Els vuit restaurants que integren el col·lectiu celebren les IX Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí fins al 4 d’agost
22/06/2019
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
19/04/2019
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
01/02/2019
Els xefs de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac elaboraran el gustós llegum en diferents plats
28/11/2018
02/11/2018
Dolorss Mateu
Una proposta de la popular blocaire Dolorss Mateu
01/09/2018
El col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès treballen amb aquesta hortalissa durant 15 dies
10/06/2018
Albert Segura
El propietari de Maximum s’alia amb el restuarant sabadellenc Piona per dissenyar un menú degustació de 12 plats amb el gelat com a element comú | Sorbet de pa amb tomàquet amb pernil o escopinya amb gelat de vinagre envellit de Pedro Ximénez, entre les estrelles
06/06/2018
Albert Segura
El propietari de Maximum s’alia amb el restaurant sabadellenc Piona per dissenyar un menú degustació de 12 plats amb el gelat com a element comú | Sorbet de pa amb tomàquet amb pernil o escopinya amb gelat de vinagre envellit de Pedro Ximénez, entre les estrelles
11/05/2018
Anna Mira
Més de 300 activitats per a tots els públics ompliran Terrassa el cap de setmana del 11 al 13 de maig | Un itinerari pels edificis de l'arquitecte Lluís Muncunill l'any que se celebra el 150è aniversari del seu naixement
08/05/2018
Albert Hernàndez
Arrenca el proper 17 de maig i s’espera que la llista de restaurants s’ampliï
08/05/2018
Albert Hernàndez
Arrenca el proper 17 de maig i s’espera que la llista de restaurants s’ampliï
30/03/2018
Els pastissers catalans esperen vendre unes 700.000 mones de Pasqua artesanes, un 1% més que l'any passat
19/03/2018
El postre es menjava tradicionalment el dia del pare
18/03/2018
Presentació de la segona temporada del popular concurs gastronòmic
06/02/2018
S'ofereixen carns de cérvol, perdiu, faisà i de llebre, combinats amb productes 100% vallesans
01/02/2018
Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions
23/11/2017
Sergi Ambudio
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
Pàgina 1 de 0