cuina
20/10/2021
Albert Hernàndez
Una setantena de persones participen des del disseny i fins al cuinat i, de mitjana, se serveixen més de 700 menús al dia
27/05/2021
La revista "Cuina" celebra els seus 20 anys amb una selecció de la nova generació de cuiners catalans que agafaran el testimoni de Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Santi Santamaría i els germans Roca
26/04/2021
06/03/2021
El president del Consorci de Gestió de Residus creu que el més important serà "poder consolidar aquests canvis d'hàbits i seguir aplicant la separació de diferents fraccions, un cop acabin les restriccions"
24/04/2020
Unes postres delicioses per endolcir una mica aquests dies de confinament
22/04/2020
Seguint aquesta recepta aprendràs a preparar diversos plats i alguns consells interessants
20/04/2020
Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet
17/04/2020
Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera
15/04/2020
Una recepta ideal per deixar que la preparin els més petits de casa
13/04/2020
Una recepta ideal per fer durant el confinament, amb productes que possiblement tenim per casa
10/04/2020
Així podem aprofitar les pomes que se'ns han madurat massa
06/04/2020
En ple confinament, Mercè Brunés ens ensenya a aprofitar el menjar que tenim al rebost per fer unes postres delicioses
03/04/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats
01/04/2020
Descobreix la nova (i deliciosa) recepta que ens presenta Mercè Brunés, de la Masia el Folló
30/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família
27/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament
25/03/2020
Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ensenyarà els lectors de NacióDigital a preparar diversos plats ideals per fer durant la crisi del coronavirus
21/11/2019
Catalunya, líder a l'Estat, acumula 52 establiments guardonats amb un total de 65 brillants
20/11/2019
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
01/02/2019
Els xefs de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac elaboraran el gustós llegum en diferents plats
21/11/2018
La Barra de Carles Abellán, el Terra de Paco Pérez i l'Oria de Martín Berasategui s'incorporen al llistat dels millors establiments
04/11/2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
30/09/2018
El tret de sortida del projecte és la constitució d’una comunitat de tast amb cuiners de la comarca
28/07/2018
Griselda Fosch / Conxita Bardají
Provem de fer aquesta referescant recepta de Tarraco Cuina?
06/02/2018
S'ofereixen carns de cérvol, perdiu, faisà i de llebre, combinats amb productes 100% vallesans
20/12/2017
NacióDigital ha analitzat com els comitès de campanya han afrontat el 21-D
23/11/2017
Sergi Ambudio
Els restaurants barcelonins Dos Cielos i Disfrutar obtenen el segon estel mentre que el Caelis, el Castell Peralada i Enigma entren per primera vegada a la prestigiosa llista
01/11/2016
S'anomena Foodnelis i ofereix una vintena de receptes senzilles i saludables | És una iniciativa de la marca sabadellenca Kidnelis i Condis
12/07/2016
Les VI Jornades gastronòmiques arriben per recuperar el gust del tomàquet
01/06/2016
Es tracta de la beguda Gold Ave, apadrinada pels cuiners vallesans i que es pot consumir en els restaurants adherits a aquest col·lectiu
Pàgina 1 de 0