Reparen la canonada que subministra aigua al dipòsit de Can Llobateres

Té més de 50 anys d’antiguitat i dóna problemes d’estanqueïtat

per Redacció, 19 de gener de 2017 a les 18:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La canonada d’aigua que subministra Sant Quirze mitjançant el dipòsit de Can Llobateres, serà objecte de reparació a partir del proper dimarts 24 de gener. Es tracta d’una canonada de més de 50 anys d’antiguitat, que dóna problemes d’estanqueïtat. Per aquest motiu, Aigües Ter-Llobregat assumirà la reparació, que coincideix amb la zona de pineda que hi ha entre el carrer de Santa Anna i el carrer de Sant Ramon, al costat de la Riera de Les Arenes, al barri de Les Fonts. L'obra no comportarà talls en el subministrament d'aigua a la zona, donat que es disposa de reserves. L’obra comportarà unes 40 hores d’intervenció treballant dia i nit.
 

L’actuació requerirà fer una excavació de terres de 180 metres cúbics, que s’acumularan en un solar pendent de concretar, mentre s’assequen. Aquest moviment implicarà un trànsit de camions rígids durant aquests dies pels carrers del barri: Passeig Riera, Passeig Ferrocarril, Carrer Sta. Anna i carrer Baix Riera. En aquest sentit, els vehicles pesats no podran estacionar en determinades cantonades dels carrers afectats, per permetre el gir dels camions d’ATLL.
 

El desenvolupament dels treballs a la nit pot comportar algunes molèsties al veïnat, però són imprescindibles donada la urgència de l’actuació i la naturalesa de l’obra. L’Ajuntament demana comprensió als veïns i veïnes afectats, tot preveient la màxima celeritat en la resolució de la urgència.
 

 

Participació