ràdio sabadell

Denuncien l'acomiadament del tècnic de Ràdio Sabadell Manolo Guerrero

La decisió s’ha comunicat per burofax i de manera oficial a l’afectat aquest dissabte | Es tracta del treballador més veterà de l’emissora

per Redacció, 14 de gener de 2017 a les 14:11 |
Manolo Guerrero, en la cobertura de la Festa Major de Sabadell | Arxiu NacióSabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plataforma de treballadors Ràdio Sabadell Diu Prou denuncia l’acomiadament del tècnic de Ràdio Sabadell i treballador més veterà de l’emissora Manolo Guerrero. Guerrero ha rebut la notificació de l’acomiadament aquest dissabte al matí per burofax. El col·lectiu suma una nova protesta a la situació que denuncien que creua l'emissora municipal.
 

“La direcció de l'emissora municipal ha decidit acomiadar, al nostre entendre de manera injusta i premeditada, el treballador més veterà de l'empresa i que sens dubte ha contribuït, amb la seva professionalitat i implicació amb el projecte, a la consolidació del mitjà des del seu naixement l'any 2001”, assenyala el col·lectiu en un comunicat, destacant que la decisió ja es va prendre ara fa un mes. Els treballadors que integren la plataforma destaquen Guerrero com un puntal, que entre altres aspectes la renovació dels estudis radiofònics de l’emissora.
 
“El lloc de treball ha quedat buit de contingut, sense gaires tasques assignades, degut a la baixa producció i al canvi en l'orientació de les tècniques en les empreses audiovisuals”, diu la carta d'acomiadament, segons el col·lectiu. Per aquest motiu, denuncien que l’empresa està duent a terme “unes directrius polítiques que han prevalgut per sobre dels interessos de l'emissora i del propi treballador, des de l'arribada de la nova directora, primer, i la cap d'operacions, després, s'ha intentat boicotejar el dia a dia d'aquest professional”.
 

Els empleats també denuncien “la covardia que ha tingut la direcció de l'emissora pública a l'hora de comunicar aquest acomiadament al treballador, que s'ha limitat a enviar un burofax al domicili de l'empleat informant-lo que prescindien dels seus serveis, sense donar explicacions més enllà dels motius expressats en la carta i sense donar l'oportunitat al treballador d'escoltar en persona les raons del seu acomiadament”. La plataforma considera que aquest gest demostra “una vegada més la manera barruera de fer d'una direcció que ha demostrat en més d'una ocasió faltes de respecte cap als seus professionals”.

 

Participació