La FCN desestima el recurs del precandidat a la presidència del CN Sabadell Claudi Martí

Va acusar el fins ara president de l'entitat i també precandidat, Miquel Torres, de cometre irregularitats en el procés per a obtenir avals per presentar-se a les eleccions que tindran lloc el 25 de gener

Redacció
11 de gener del 2017
El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Natació ha desestimat el recurs presentat per Claudi Martí per les presumptes irregularitats comeses per l'equip de Miquel Torres en el procés per optar a la presidència del Club Natació Sabadell (CNS). Ara Martí té 10 dies per recórrer la decisió davant el Tribunal Català de l'Esport. 

En un comunicat que ha fet públic la precandidatura del fins ara president, Miquel Torres, s'assegura que la decisió de la Federació demostra la seva "manera honesta i transparent" de treballar. Així mateix acusa Martí de "mentir" els socis i fer "populisme". 

També acusa la Junta Directiva liderada per Carles Ruiz i on Martí era vicepresident d'haver deixat un club endeutat que Miquel Torres assegura ha revertit. 

Presentació de candidatures

Miquel Torres presentarà de forma oficial la seva candidatura el proper 16 de gener després que Claudi Martí ho fes aquest dilluns assegurant que el seu projecte arriba "per superar l'època fosca". Les eleccions es duran a terme el dimecres 25 de gener. El club compta amb 27.000 socis.