La Masia Can Feliu de Sant Quirze reobre les seves portes

L'equipament va tancar el passat mes d'octubre | S'han dut a terme reparacions d'esquerdes, neteja i adequació de baixants, i treballs de millora de les instal·lacions i la fusteria interior, entre d'altres actuacions

Redacció
13 de gener del 2017
Les obres a la Masia Can Feliu de Sant Quirze han finalitzat. L'equipament reobre així les seves portes, amb un aire renovat, noves instal·lacions i diverses intervencions. Les entitats i associacions podran ocupar en breu les sales que habitualment fan servir, i també els diversos serveis, de fet ja s’hi pot trobar el Canya Jove, ubicat a la planta baixa de la Masia.

Les intervencions realitzades s’han centrat en la reparació d’esquerdes, neteja i adequació de baixants, millora de les instal·lacions i la fusteria interior, pintura exterior i enderroc i nova formació de la franja perimetral del paviment exterior.

Pel que fa als espais exteriors, s’ha reparat la coberta de l’escenari, s’han suprimit les barreres arquitectòniques i s’ha condicionat l’espai per a l’accés rodat i també el camí de connexió entre la masia i el parc.

El pressupost, que ha executat l’empresa Artífex Infraestructuras SL, i que ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, ha ascendit a 219.967,97 euros.