Gesa titlla de «desastre» el servei de recollida d'escombraries de Sabadell

El regidor portaveu del PP considera que la ciutat "ha de deixar de ser el femer de Catalunya"

Esteban Gesa, regidor portaveu del PP a Sabadell
Esteban Gesa, regidor portaveu del PP a Sabadell | Norma Vidal
Redacció
11 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:32h
El portaveu del PPC a l’Ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, acusa al govern de falta de manteniment i de neteja a la ciutat. El regidor afirma que molts els veïns i veïnes de la ciutat s’han adreçat al grup municipal per traslladar les queixes per la manca de neteja que pateix la ciutat.

"Portem un parell d’anys en que la ciutat de Sabadell és un autèntic desastre, la brossa i la brutícia s’acumula pels carrers de la nostra ciutat; contenidors desbordants de bossa, deixalles amuntonades als voltants de papereres i contenidors que ha deixat la pitjor i la més pèssima de la ciutat", ha explicat el popular.

Gesa assegura que  lasituació s’ha agreujat durant l’època de Nadal, perquè "el govern ha pecat de poca previsió malgrat el coneixement de les necessitats especials que requereix la ciutat durant aquestes dates". 

Per tot plegat ha demanat al responsable de via pública, Xavier Guerrero "que es posi les piles a l’hora de gestionar un servei tan bàsic com el de la recollida d’escombreries" perquè Sabadell "deixi de ser el femer del Vallès". Així mateix recorda que el consistori ha augmentant la taxa de residus un 5% a tots els veïns i un 25% a les empreses aquest 2017.

"Esperem de cara a aquest any s’actuï de manera responsable i s’adeqüi el servei de neteja a les necessitats requerides pels ciutadans durant l’any i especialment durant les èpoques com el Nadal on s’originen més residus", ha conclòs.