El «Llac dels Cignes» i el Mag Lari son les propostes destacades de la nova temporada de Montcada

Les entrades per a l'espectacle del Sant Petersburg Festival Ballet estan exhaurides

Redacció
11 de gener del 2017
L'actuació del ballet Sant Petersburg Festival Ballet és un dels plats forts del programa d'espectacles del primer trimestre del 2017 de Montcada i Reixac. La companyia de dansa clàssica, formada per 38 ballarins, interpretarà El llac dels cignes, l'11 de març al Teatre Municipal. Les entrades per aquests espectacle estan exhaurides. L'altra proposta destacada de la programació serà l'espectacle Lari Poppins, màgia i humor amb una original posada en escena a càrrec del Mag Lari, el 25 de març al Teatre Municipal.

La programació d'espectacles a les sales montcadenques arrencarà el 28 de gener amb el concert de flamenc a càrrec d'Alba Guerrero, al Teatre Municipal. El seu primer disc, Seda y esparto (2015), va ser escollit entre els 10 millors de flamenc de l'any i ha quedat finalista als Premis MIN de música independent com a millor àlbum de flamenc de 2016. El concert, que inclourà temes del seu nou espectacle, té un caràcter solidari, ja que la recaptació anirà destinada a les persones refugiades a través de l'entitat Montcada Solidària.

Pel que fa a les propostes familiars, l'Auditori Municipal acollirà el 29 de gener un espectacle de titelles a càrrec de la companyia Festuc Teatre, que representarà La rateta que escombrava l'escaleta. També per als més petits, el Kursaal serà l'escenari de l'espectacle de teatre i titelles La botigueta, de la companyia Tanaka Teatre, el 19 de març, on el públic participa i decideix com fer una compra responsable coincidint amb el Dia Internacional del Consum. 

La programació cultural també inclou cinema, amb la projecció de dues pel·lícules a l'Auditori Municipal. La primera serà Elle, un thriller psicològic interpretat per l'actriu Isabelle Huppert i dirigit per Paul Verhoeven. El film explica la història d'una dona de negocis que és violada a casa seva i decideix no explicar-ho a ningú. L'altre film que es podrà veure serà Florence Foster Jenkins, una comèdia dramàtica d'Stephen Frears ambientada a la dècada dels anys 40 a la ciutat de Nova York.

D'altra banda, la mostra de teatre amateur Montcada a Escena tancarà la desena edició amb l'obra Golpe Divino, del grup Sayuc. Es tracta d'una entretinguda comèdia sobre uns delinqüents que dissenyen un cop perfecte però que, per diverses circumstàncies, es veuen obligats a canviar els plans previstos. La representació tindrà lloc el 15 de gener, al Kursaal.

Les entrades per a tots aquests espectacles ja es poden comprar al web municipal i a l'Auditori Municipal.