La sabadellenca Esmasshoping s'expandeix a Catalunya

La firma compta amb una app per destinar els descomptes a ONG | Ara s'instal·la a Terrassa i Badalona | Permet gaudir de rebaixes en el preu de productes i serveis que es podrà remetre a entitats socials

Els impulsors de l'aplicació Esmasshopping, en la seva presentació a Sabadell
Els impulsors de l'aplicació Esmasshopping, en la seva presentació a Sabadell | Albert Segura
Redacció
03 de gener del 2017
La firma sabadellenca Esmasshoping ha expandit a les localitats de Terrassa i Badalona, amb l'objectiu de plantejar les compres als comerços locals amb la possibilitat de destinar els descomptes proposats a causes solidàries. Es tracta d’una xarxa social que informa l'usuari dels descomptes que hi ha al seu voltant depenent del producte que vulgui comprar. La vessant social de la iniciativa permet que l’estalvi es pugui aplicar directament en la compra o fer una microdonació a l'organització sense ànim de lucre que desitgi.
 
Els seus creadors, Toni Bosch, Fernando Mercè i Òscar Espasa, van crear l'empresa que ha generat set llocs de treball. L'usuari ha d'accedir a l'aplicació i informar de quin tipus de producte o servei sol·licita. A partir d'aquí, s’obre un mapa apareixen els establiments adherits a la xarxa, amb els descomptes aplicats, i que poden variar segons si l'usuari forma part d’algun col·lectiu específic.

Gratuït i solidari
 
El sistema és completament gratuït tant per als usuaris com per a les empreses que aportin els seus descomptes, però també existeix la funció Premium. Així, si el comerç vol impulsar una campanya determinada, podrà optar a tarifes a partir de 10 euros mensuals.
 
Amb tot, l’usuari pot decidir si es queda els diners que s’estalvia en la compra o derivar-les a entitats com per exemple ONG. A la vegada, les entitats poden arribar a més gent gràcies a l’opció que brinda l’oportunitat d’aparèixer en l’aplicació i explicar els seus projectes amb caràcter social.
 
Esmasshopping es pot utilitzar actualment a Sabadell, Terrassa i Badalona. En els propers mesos es preveu que s'expandeixi a un total de 46 municipis de tot l'Estat, cobrint un 34% de la població.