Gran èxit del primer autocine de l'Eix Macià

Les pel·lícules "Minions" i "Grease" omplen l'aparcament de terra | L'entrada era gratuïta i es donava crispetes i beguda als assistents

Els sabadellencs han rebut el 2017 amb un autocine a l'Eix Macià
Els sabadellencs han rebut el 2017 amb un autocine a l'Eix Macià | Òscar Sardeny
Redacció
02 de gener del 2017
Actualitzat a les 0:19h

El primer autocine de l'Eix Macià de Sabadell ha servit per donar la benvinguda al 2017 d'una manera força original. Aquesta primera experiència s'ha dut a terme a l'aparcament de terra aquest diumenge a la tarda, i ha estat tot un èxit, tot i els canvis que va experimentar el programa, on inicialment s'havia de projectar les pel·lícules Inside Out i Star Wars: El despertar de la força, i que van ser substituïdes per Minions i Grease, aquesta darrera en castellà.

Els assistents aplaudeixen la iniciativa, que a més de ser totalment gratuïta ca comptar amb beguda i crispetes per als ocupants del cotxe. A més, l'equip de so de cada vehicle es convertia en el sistema de so per escoltar la pel·lícula, on els usuaris únicament havien de sintonitzar el dial 98.0 de la fm de la seva ràdio.

L'únic problema tècnic es va donar en la projecció de Grease, on l'emissió es va aturar uns minuts per un error que es va resoldre ràpidament. Amb tot, ja són molts els que esperen que l'Ajuntament repeteixi la iniciativa.