Els més menuts de Sabadell celebren el Cap d'Any amb una festa al Passeig

L'espectacle de la companyia La Tal ha brillat per la seva originalitat en la rebuda del 2017 | Hi ha hagut crispetes i ball per a tothom

Llançament de confeti al Cap d'Any Infantil de Sabadell
Llançament de confeti al Cap d'Any Infantil de Sabadell | Albert Segura
31 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:11h
El Passeig de la Plaça Major de Sabadell ha rebut aquest dissabte al migdia el 2017, dotze hores abans del moment en què ho faran la resta de catalans. Ho han fet centenars de nens i nenes que han participat en el Cap d'Any Infantil, una tradició que ha arrelat amb força i que aquest any ha brillat més que en altres ocasions.

La companyia La Tal ha fet sonar el carilló, aquest cop a la vegada que sonaven les campanades de Sant Fèlix, just al punt del migdia. La festa ha comptat amb un espectacle d'animació, però just a les 12.00 hores han sonat les campanades des d'un gran rellotge en què uns ninots han fet sonar els quarts i després les hores.

Amb tot plegat, a cada campanada les menuts han menjat les crispetes que se'ls havia repartit just abans i que substitueixen els dotze grans de raïm. La festa ha seguit amb balls i el llançament de confeti, que ha posat punt i final a la festa en què els més petits han pogut celebrar amb els seus amics i companys d'escola l'entrada al nou any.

El Passeig també ha comptat amb les activitats de Teixint el Nadal, on els nens i nenes han pogut jugar de manera gratuïta amb els elements de què disposa l'espai, així com escriure un desig per a l'Arbre dels Desitjos o preparar un fanalet per a rebre els Reis Mags.
 

Carilló per comptar les campanades. Foto: Albert Segura