Polinyà ​reparteix 2.500 porta entrepans reutilitzables als centres escolars

El consistori ha fet arribar els primers 500 Boc'n Rolls a l'IES Polinyà

L'objectiu és reduir els residus que es generen.
L'objectiu és reduir els residus que es generen. | Ajuntament de Polinyà
Redacció
02 de gener del 2017
L’Ajuntament de Polinyà ha fet entrega de 500 unitats de Boc’n Rolls o porta entrepans a l’Institut de Polinyà. Es tracta d'un sistema reutilitzable i més ecològic, per a embolicar l’entrepà. La iniciativa s'emmarca en la campanya municipal Polinyà també és casa teva que s’està duent a terme aquests mesos a la localitat. En total el consistori ha adquirit 2.500 unitats de Boc’n Rolls amb un cost total de 7.708,60 euros que es repartiran entre els diferents centres escolars. 

L'objectiu de la proposta és reduir l’ús de paper d’alumini i, en conseqüència, també els residus generats diàriament als centres educatius. L'institut, que és el primer que pren part en la campanya, ha repartit els Boc’n Rolls entre els alumnes per conscienciar-los sobre la necessitat de reduir els residus que es generen i de reutilitzar i reciclar els materials.

En aquest sentit, l’IES Polinyà també ha iniciat la campanya Patis Nets a través de la qual ha recollit durant cinc dies tota la brossa generada al pati per després exposar-la a l’entrada de l'institut el dia de l’entrega de notes. En total, en només cinc dies, ha recollit més de 30 quilos de brossa. També ha exposat les fotografies que ha fet dels patis bruts perquè les puguin veure tant els pares com els alumnes.