Maties Serracant torna a ser tinent d'alcalde

L'alcalde, Juli Fernàndez, ha signat el decret d'Alcaldia que el restitueix en les seves competències al govern | Hi ha canvis pel que fa a les responsabilitats, que es derivaran en Glòria Rubio i de retruc a Míriam Ferràndiz

Maties Serracant, tornarà a ser tinent d'alcalde
Maties Serracant, tornarà a ser tinent d'alcalde | Albert Segura
27 de desembre del 2016
Actualitzat el 28 de desembre a les 17:50h
Maties Serracant ha tornat aquest dimecres a ser segon tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Sabadell, un cop l'alcalde, Juli Fernàndez, ha signat el Decret d'Alcaldia que li restitueix les competències al govern municipal, segons ha pogut saber NacióSabadell. La seva reincorporació, però, comporta canvis en les carteres de Glòria Rubio, que va assumir el rol de Serracant des del mes de juny de l'any passat, i la regidora Míriam Ferràndiz.

Aquest mes de desembre Juli Fernàndez anunciava la decisió de restituir les competències que tenia abans de renunciar-hi, després que el jutge li va notificar fa sis mesos que estava sent investigat. Tot plegat després que el titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Sabadell va rebre dues denúncies per un presumpte delicte de tràfic d’influències, procedents, entre elles, del portaveu del PSC, Josep Ayuso.
 
Ara, el retorn de Serracant es fa assumint de nou la tinença d'alcaldia de Territori i Sostenibilitat, però serà només regidor d'Urbanisme. Habitatge ho assumirà Glòria Rubio, que passarà a ser regidora de Participació i Habitatge. Pel seu cantó, Míriam Ferràndiz manté la regidoria de Drets Civils. 

El canvis es faran efectius aquest mateix dimecres.