Noves Generacions del Vallès Occidental entrega joguines a Casa Guadalupe de Sabadell

Les joventuts del Partit Popular de la comarca han realitzat per tercer any la campanya "Cap nen sense regal"

Membres de Noves Generacions del Vallès Occidental amb les joguines recollides
Membres de Noves Generacions del Vallès Occidental amb les joguines recollides | PP
Redacció
28 de desembre del 2016
Els joves de Noves Generacions del Vallès Occidental, les joventuts del Partit Popular, van fer entrega la vigília de Nadal de les joguines recollides durant la campanya nadalenca Cap nen sense regal, que organitzen des de fa dos anys, a l'entitat sabadellenca Casa Guadalupe.

La portaveu de la formació, la terrassenca Marta Giménez, afirma que els populars estan "molt agraïts per la col·laboració i la entrega de tots els veïns dels diferents municipis vallesans que hi han participat i demostrant, un cop més, la seva solidaritat amb els més petits".

"Aquest any hem aconseguit més d'una cinquantena de joguines que aniran a parar als nens que formen Casa Guadalupe, que té com a principal objectiu la defensa, la acollida i la protecció de la vida humana, des de la seva concepció, valors que compartim plenament des de Noves Generacions", ha assegurat. 

"Hem escollit Casa Guadalupe per donar a conèixer el seu projecte, ja que tan sols porten quatre anys funcionant sense rebre cap tipus d'ajuda de les administracions públiques", explica Giménez. En aquest sentit ha recordat que l'entitat ha acollit i ajudat a més de 180 dones que han passat embarassades o amb nens recent nascuts de qualsevol raça, religió i condició social, sense recursos econòmics, personals o familiars.