Arriben Els Pastorets conjunts del Sant Vicenç i la Faràndula

La funció té lloc aquest divendres i es duu a terme per commemorar el centenari de l'obra de Josep Maria Folch i Torres

Una escena de Els Pastorets
Una escena de Els Pastorets | Juanma Peláez
Redacció
23 de desembre del 2016
Sabadell estrena aquest divendres, 23 de desembre, l'espectacle conjunt de Els Pastorets de Joventut de La Faràndula i el Teatre Sant Vicenç. Es tracta d'una versió inèdita del tradicional conte que aquestes dues entitats presenten coincidint amb la celebració dels 100 anys de la primera funció del popular text de Josep Maria Folch i Torres. Es va estrenar al Teatre Romea el 24 de desembre de 1916.

Joventut de La Faràndula i el Teatre Sant Vicenç presenten aquest vespre Els Pastorets més sabadellencs que mai s'hagin dut a terme. Les dues entitats, que porten representant la obra per separat des de l'any 1947 i el 1942 respectivament, han volgut fer una excepció en el marc dels 100 anys de vida del text. 

Sota la direcció Salva Peig, president de Joventut de la Faràndula, i Maria Plà i Toni Ten, del Teatre Sant Vicenç, la proposta comptarà amb un centenar d'actors que al llarg de la història han interpretat algun dels personatges de la tradicional obra nadalenca.

Per fer possible el complex espectacle les dues entitats s'han repartit les escenes, la meitat les dirigirà La Faràndula i l'altra meitat el Sant Vicenç. Això si, hi apareixeran de forma combinada actors dels dos centres. "Podrem veure com un Sant Josep de La Faràndula es casa amb una verge Maria del Sant Vicenç", comenta Toni Ten que assegura que coordinar tot l'elenc no ha estat senzill. 

L'entrada té un cost de 5 euros i la recaptació es destinarà a La Marató de TV3 d'enguany. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal i també a través de l'enllaç a la pàgina de Sabadell Cultura