NacióSabadell sorteja entrades per veure «La Calaca (Extravaganza)»

Es podrà veure aquest divendres a l'espai La Vela, a L'Estruch

La Calaca (Extravaganza).
La Calaca (Extravaganza). | L'Estruch
Nació Sabadell
22 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:59h
NacióSabadell sorteja cinc entrades dobles per veure aquest divendres, 23 de desembre a les 21:00 hores, l'espectacle La Calaca (Extravaganza), una proposta de circ contemporani a càrrec de Laden Classe. 

La Calaca (Extravaganza) es podrà veure en una única funció a la Vela de l’Estruch de Sabadell el proper divendres 23 de desembre a les 21.00h. Abans i després de la funció, l’EstruchBar acollirà Insight, una càpsula de circ a càrrec d’Alba Comella.

El muntatge arriba després de 193 problemi, el muntatge de la companyia italiana Laden Classe que La Vela va acollir al mes de novembre. La Vela de l’Estruch aixopluga projectes de creació, formació, exhibició i integració social Aquest nou projecte és un desafiament als meus límits i als meus gegants imaginaris.

Representa un gran repte tècnic i dramatúrgic. Proposa el viatge intern d’un personatge que s’expressa a través de tota la fantasia que li permet el circ. De l’excentricisme al surrealisme, passant per l’onirisme i l’standup americà. En aquest projecte es respira una certa herència del Music Hall de principis del segle XX. 

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 23 de desembre, a les 13:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.