Sabadell reparteix un dècim del 2n premi de la grossa de Nadal

Es tracta del número 04536 que s'ha venut per màquina a la Papereria Ana del barri de Can Deu | L'afortunat s'ha endut 125.000 euros

Imatge de la Papereria Ana, al barri de Can Deu
Imatge de la Papereria Ana, al barri de Can Deu | Albert Segura
Redacció
22 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:26h
La Papereria Ana del barri de Can Deu de Sabadell ha venut un número del segon premi de la grossa de Nadal. Es tracta del 04536 que ha sortit a les 11.20 hores i que suposa 125.000 euros el dècim, 1.250.000 la sèrie. El número s'ha venut per màquina. 

"Estic molt contenta no m'ho acabo de creure", assegura Ana Maria Ortega, propietària de la papereria que està convençuda que el premi ha anat a parar a veïns del barri de Can Deu "perquè és un barri tancat i petit". Fa uns anys l'establiment, que va obrir portes fa 13 anys, també va repartir 13 milions de les antigues pessetes a la Bonoloto. 
 
Un premi molt repartit

​El 04536 ambé ha caigut a Barcelona, Vilobí d'Onyar, Olot, Calafell, Lleida, Esplugues de Llobregat, Castelldefels, Viladecans, en dos llocs de Vic, Salou, Sabadell, Deltebre, Platja d'Aro, Sant Pere de Ribes, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Abrera, Vinyals i els Arcs Portbou i Falset. També a Granada, València, Madrid, entre altres.

A tots els premis, es clar, cal descomptar-los un 20%, el percentatge que s'emporta Hisenda per totes les butlletes premiades amb més de 2.500 euros.

Podeu seguir tot el sorteig EN DIRECTE al minut a minut de NacióDigital i comprovar si teniu butlletes premiades.

Cada català ha gastat, segons Loteries i Apostes de l’Estat (LAE), una mitjana de 58,41 euros en el sorteig extraordinari, 1,5 euros més que l’any passat. Per demarcacions, les administracions de Lleida hauran venut 133,71 euros per habitant –gràcies, en part, a les altes vendes de la famosa administració La Bruixa d’Or–; a Barcelona, 56,62 euros per persona; a Tarragona, 44,29 euros per ciutadà; i a Girona, els més modestos, 42,87 euros.
 
En total, doncs, Catalunya haurà gastat uns 438,57 milions d’euros en dècims, una xifra superior als 427,9 de l’any passat. De fet, aquest increment està en sintonia amb les bones sensacions de la major part de les administracions, que percebien aquestes darreres setmanes un augment en les vendes, sobretot a última hora.