La Crida per Sabadell es retracta per un apartat del web «Diners i Favors»

Es tracta de "Xarxa de favors", inclòs a l'eina que recull tota la informació referent al cas Mercuri i altres dades vilculades amb la corrupció

21 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:15h
La Crida per Sabadell ha emès un comunicat autocrític davant la inclusió de l'apartat "Xarxa de favors" inclòs al web sobre la corrupció Diners i Favors. La força es disculpa públicament davant del que qualifiquen com "informacions imprecises", i assegura que són continguts que n' s'hi haurien d'haver inclòs.
 
"Ha estat autocrítica amb l’apartat concret de la "Xarxa de favors" per la imprecisió i poca claredat d’algunes de les informacions que hi apareixien, així com per alguns continguts que s’han fet públics a la web de forma errònia i inexcusable", apunten en el comunicat. Per això s'ha optat per retirar l'apartat i demanen disculpes públiques "a totes aquelles persones que s’hagin pogut sentir afectades".
  
"Diners i favors"

La pàgina web es fa una radiografia amb dades objectives i contrastades dels efectes de la corrupció a Sabadell, principalment el cas Mercuri.Es tracta d'una visió global i concreta que detalla les persones implicades en les activitats corruptes, ja siguin polítics, empresaris o funcionaris, així com els diferents nivells de responsabilitat atribuïbles a cada un d’ells. La finalitat és, a partir del coneixement dels casos, explicar-los amb pèls i senyals.