L'Ajuntament defensa les decisions preses a Ràdio Sabadell

Respon a la crítica que ha fet pública la plataforma “Ràdio Sabadell Diu Prou” per denunciar la situació que asseguren que pateixen | Reforcen el criteri establert i estenen la mà a trobar solucions

Redacció
20 de desembre del 2016
Actualitzat a les 22:41h
El govern de Sabadell defensa les decisions que s'han pres al voltant de Ràdio Sabadell en els darrers mesos, i que s'han vehiculat a través del regidor de Comunicació, Miquel Soler, i la nova directora, Montse Pérez Creus. En un comunicat, l'executiu surt al pas de les informacions que la setmana passada va fer públiques la plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou, en què manifestaven el seu malestar pels canvis que s'havien impulsat.

En el comunicat, el govern municipal reforça el suport i confiança en l’equip directiu de l'emissora per dur a terme la transformació endegada, així com als seus treballadors. "Aquest Govern ha estat i és sensible a les reivindicacions laborals de qualsevol col·lectiu de treballadors, especialment quan es tracta de treballadors de la plantilla municipal o de les empreses i organismes autònoms municipals, el canvi de model d’empresa comunicativa iniciat pot implicar canvis organitzatius, de perfils professionals i de distribució horària de la feina, però sempre amb respecte a unes condicions de treball adequades", afegeix el text.

Pel que fa a les decisions preses, entre elles la de l'elecció de la directora, que "va ser d’acord amb els procediments establerts i presa per una majoria qualificada del ple", apunten. En aquest sentit també apunten que la selecció de la cap d’operacions ha estat "amb un procés de selecció obert", i que s'ha reorientat el pla d’empresa amb l’objectiu de reduir a zero el nombre d’autònoms en plantilla, de tal manera que tots els treballadors que formin part de l’estructura tinguin contracte laboral.

Per aquest motiu, asseguren que es manté el criteri de "màxima obertura i transparència respecte al conjunt de Ràdio Sabadell", i consideren una "irresponsabilitat" les peticions de dimissions que ha fet part de l'oposició. Per últim, el govern estén la mà de diàleg als treballadors per "trobar conjuntament una solució a aquesta situació".