La Cursa de Cap d'Any de Sabadell comença a caminar

“La Nostra” començarà i acabarà a la plaça de la Creu Alta després de recórrer el centre | Comportarà el tall de diverses vies de la ciutat

Moment de la cursa de 2014
Moment de la cursa de 2014 | Josep Cruz
Redacció
20 de desembre del 2016
La Cursa de Cap d'Any de Sabadell escalfa motors amb la voluntat de superar els 1.900 inscrits en l'edició de l'any passat. La cita arriba la sisena edició, creada per l’entitat Associació Esportiva de Sabadell fundada per l’atleta dues vegades olímpic de la ciutat Miguel Quesada i Aleix Muñío.

Un de cada tres inscrits obtindrà un regal extra degut a la gran quantitat d’obsequis entre sortejos i premis. Així, els corredors gaudiran enguany de la bossa del corredor de la història de la cursa així com també d’una tecnologia més còmode i eficaç per al corredor.
 
Aquest any, a més, es fa una campanya solidària conjunta que han fet l’associació esportiva Sant Silvestre de Sabadell, Rebost Solidari de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell, enfocada als més petits de la casa. Enguany, la campanya solidària a favor de la higiene infantil, amb l'objectiu d’aconseguir recursos d’higiene personal als infants. Aquesta tria s’ha fonamentat en la petició del Rebost Solidari de Sabadell, que és qui detecta la problemàtica real de les famílies i que ha destacat el fet que existeix la necessitat real de suplir la mancança en aquest camp.

Aquesta edició compta amb tres curses, una adreçada als més petits, amb un preu simbòlic de 2€, i l’obligatorietat de per poder formalitzar la inscripció lliurar un litre de sabo, fent d’aquesta manera que els infants facin més palpable el què i perquè de la seva ajuda. Alhora, l’Associació esportiva Sant Silvestre de Sabadell juntament amb farmàcia Blanchart ha pogut gestionar enguany que Laboratoris Acofarma doni una ampolla de de sabó al Rebost Solidari per cada atleta inscrit, fent aquesta causa solidària més gran encara.
 

Recorregut de la cursa. Foto: LaNostra