Mireia Figueras, elegida presidenta del PDECat a Sabadell

S'ha imposat a la candidatura de Jordi Santamaria

Oriol Vega, nou vicepresident, amb la presidenta Mireia Figueras
Oriol Vega, nou vicepresident, amb la presidenta Mireia Figueras | PDECat
Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 22:53h
La militància del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat) a Sabadell ha elegit Mireia Figueras com a nova presidenta de la secció local de la formació demòcrata. Les votacions s'han dut a terme aquest vespre al Casal Pere Quart de la capital vallesana, on Figueras enfrontava la seva candidatura a la de Jordi Santamaria. La nova presidenta local ha obtingut 50 vots dels dels 92 vots emesos, mentre que Santamaria ha obtingut 35 vots.

Figueras agafa el relleu a German Palacín, que no va optar a repetir al capdavant de la força. Amb 38 anys, Figueras agafa les regnes del partit a Sabadell. És llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses.

Amb una línia renovadora, ara caldrà veure quina influència té la seva elecció en la configuració de la llista que ha de concórrer a les eleccions municipals de 2019, i on l'actual diputada al Congrés dels Diputats Lourdes Ciuró i la regidora Sílvia Renom tindrien intenció de postular-se com a candidates a succeir a Carles Rossinyol al capdavant de les llistes, segons fonts del partit.