L'Ambaixador Reial torna a la plaça del Gas de Sabadell per Sant Esteve

La previsió és que 8.000 infants s'apropin al pati de la Casa Grau a portar la seva carta per als Reis d'Orient

El Campament Reial s'instal·larà a la plaça del Gas
El Campament Reial s'instal·larà a la plaça del Gas | Museu del Gas
Redacció
19 de desembre del 2016
L'Ambaixador Reial arribarà a Sabadell el proper 26 de desembre. Com és habitual l'enviat dels Reis d'Orient s'instal·larà al pati de la Casa Grau, on recollirà les cartes dels més menuts. La previsió és que 8.000 infants s'apropin a visitar-lo, igualant l'èxit de la convocatòria de 2015. 

L’Ambaixador Reial arribarà a la plaça del Gas el dia de Sant Esteve a les 13.00 hores, on oferirà el seu tradicional discurs i el Campament Reial obrirà les seves portes a les 17:30 hores. En concret el campament romandrà obert els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17:30 a 19:30 hores, el 31 de desembre i l'1 de gener de 12:00 a 13:30 hores i de 17:30 a 19:30 hores i el 2, 3 i 4 de gener de 17:30 a 20:30 hores. 

A banda, el dijous 29 de desembre, a les 12.00 hores l'Ambaixador farà una visita als nens i nenes ingressats a l’Hospital Parc Taulí i divendre 30 de desembre, a les 11:00 hores esmorzarà amb infants a l'interior del Museu del Gas. 

Enguany, els nens i nenes que surtin del Campament podran participar en un taller infantil de manualitats a càrrec de Petit Sabadell. Una altra novetat important és que l’Ambaixador Reial obsequiarà a tots els infants amb un conte de Nadal que ha editat l’Ajuntament de Sabadell.

Aquest és el sisè any que l
a Fundació Gas Natural Fenosa i Sabadell Comerç Centre se sumen a la celebració de les Festes de Nadal amb l’organització del Campament Reial. 

La Fàbrica dels desitjos del Museu del Gas

Enguany, com a novetat, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta La Fàbrica dels desitjos del 27 de desembre al 4 de gener. es tracta d'una proposta en què
s'ofereix als més petits la possibilitat de convertir-se en els protagonistes d’una aventura plena de màgia i de misteri, en família.

Durant nou jornades, el Museu del Gas es transformarà en una gran fàbrica, conduïda pels patges de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. A través d’una visita en grups de 25 persones, el públic familiar s’endinsarà en un univers fascinant en el qual els més petits ajudaran en les tasques encomanades a la colla d’Orient per tal d’aconseguir un Nadal bo per a tothom. L’activitat estarà conduïda per una desena de personatges que acompanyaran als visitants al llarg d’un recorregut teatralitzat, en el qual els participants podran expressar els seus desitjos.

La Fàbrica dels desitjos també oferirà un espai per donar joguines i llibres nous o bé que ja no es fan servir i que podrien reutilitzar-se. En la finalització de l’activitat, els missatges i els presents recaptats es donaran a l’organització Creu Roja Sabadell.

L’entrada a La Fàbrica dels desitjos serà gratuïta. Per garantir accés a les visites, es recomana la reserva de plaça a través del correu electrònic o bé del telèfon 934 129 640.