Sabadell tindrà el seu Festival de Fotografia de Natura

Se celebrarà a la primavera de l'any que ve

per Redacció, 28 de desembre de 2016 a les 19:00 |
Presentació del festival L'Esguard | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sabadell celebrarà la propera primavera el Festival de Fotografia de Natura de Sabadell, que tindrà lloc del 12 al 18 de juny de 2017. Està organitzat per Ecoclics i Phototrekking en col·laboració amb l’Espai Natura Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 - Espai Cultura Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i l’Ajuntament de Sabadell.

El festival té com objectiu ser un punt de trobada anual de la fotografia de natura a Catalunya. La setmana del festival comptarà amb tallers fotogràfics per als aficionats d’aquesta pràctica perquè puguin millorar la seva visió i tècnica.


A banda dels tallers, qualsevol persona podrà participar en el festival a través de les xerrades, exposicions fotogràfiques o presentacions que hi haurà repartides per tota la ciutat i que seran obertes i gratuïtes per a tothom. Entre els fotògrafs que participaran en el festival hi destaquen Oriol Alamany, fotògraf de natura i conservacionista, Jep Flaqué, fotògraf de paisatge, Eduardo Blanco Mendizábal, fotògraf de paisatge, Pere Rubio, fotògraf de vida submarina i conservacionista, Albert Masó fotògraf de natura i professor de fotografia, Antoni Cladera fotògraf de paisatge i creador de l’app per a mòbils Photopills, Óscar Domínguez fotògraf conservacionista i Rafa Badia, editor gràfic i professor de fotografia.

 

Participació