Victòria de l'equip femení de waterpolo en el playoff pel títol de lliga

L'equip masculí del club va perdre per 12 a 13 davant del CN Barcelona

07 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:26h
Les de Nani Guiu no van tenir massa problemes per guanyar el primer partit de semifinals davant les barcelonines del CE Mediterrani, ja que es va imposar per un clar 6 a 16. Ja al descans les vallesanes guanyaven per 2 a 6, i en els dos darrers quarts l'equip del Club el va guanyar per 2 a 5.

El pròxim partit serà el proper dissabte a les 11:00 hores a les piscines Carles Ibars de Can Llong.

El masculí del Club perd el primer partit

Els de Chava Gómez van caure per només un gol, 12 a 13, davant del CN Barcelona, al primer partit dels quarts de final pel títol de lliga. El partit va ser molt igualat, i al descans es va arribar amb empat a 7 al marcador.

La tònica del partit va continuar de la mateixa manera, fins que a un minut per acabar el partit, Asenjo marcava el definitiu pels mariners. Aquest divendres a partir de les 20:45 hores, l'equip del Club està obligat a guanyar a la Nova Escullera, si vol forçar el tercer partit de l'eliminatòria.