El pessebre de Sabadell ja es pot visitar a la Casa Duran

El duu a terme l'Agrupació de Pessebristes de la ciutat

per Redacció, 17 de desembre de 2016 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Casa Duran acull a partir d'aquest dissabte el pessebre de la ciutat elaborat per l'Agrupació de Pessebristes de Sabadell. La inauguració de la proposta comptarà amb l'actuació de la Coral La Industrial - la formació coral més antiga de la ciutat, que enguany celebra el 129è aniversari–. 

El pessebre hi serà fins al 6 de gener i els dies 20, 22, 27 i 29 de desembre hi haurà cantades de corals i visites guiades a la Casa Duran. Entre les corals que hi actuaran hi ha la coral del Club Natació Sabadell, la Coral Renaixença, la del Club d'Avis de la Plaça Vallès i la dels Cantaires de Can Feu, que cantaran el 20 de desembre. El 22 de desembre, hi participaran la Coral Trèvol, la Coral La Carena i la Coral Cants al Vent. El 27 de desembre, serà el torn de la Coral Les Cardines, la Coral Ressò i la Coral Els Notes. I el 29 de desembre, cantaran la Coral Talia, la Coral L'Amistat i la Coral Casal Gent Gran Sabadell Roureda.


Teixint el Nadal, al Passeig

Una altra de les noves propostes d’aquest any és el Teixint el Nadal, que tindrà lloc al passeig de la Plaça Major. Del 19 al 21 de desembre, a les 17:30 i a les 19:00 hores, hi haurà espectacles itinerants diferents. A partir del 22 de desembre, també a la tarda, hi haurà muntat el parc de Nadal, amb tallers de fanalets, una carpa de contes i altres espectacles. Més endavant, els dies 29 i 30, s’hi podrà sentir un carilló i el dia 31 els infants de la ciutat podran participar en el Cap d’Any infantil.

 

Moment del Cap d'Any Infantil. Foto: Albert Segura

 

Participació