Dotze concerts ompliran Sabadell de música per Nadal

L’Escola Municipal de Música i Conservatori els oferiran en diferents punts de la ciutat | Seran recitals oberts i gratuïts protagonitzats per alumnes de diferents disciplines del centre municipal

Cartell promocional dels concerts
Cartell promocional dels concerts | Ajuntament de Sabadell
Redacció
14 de desembre del 2016
Aquesta setmana l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell inicia el cicle de Concerts de Nadal, que enguany preveu un total de 12 recitals a sis espais diferents de la ciutat. Les actuacions, obertes al públic i gratuïtes, les protagonitzaran alumnes del centre municipal que cursen estudis en diferents disciplines.

Els concerts tindran lloc al Casal Pere Quart, a l’Aula C16 –a l’edifici de l’Escola de Música i Conservatori del carrer de Sant Oleguer–, l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, l’Auditori Pere Quart del carrer de Lacy, el Centre Cívic de Sant Oleguer i el Centre Cívic de Can Rull. Precisament el Centre Cívic de Can Rull acollirà aquest dijous, dia 15, els dos primers recitals. Al llarg del cicle actuaran els diferents conjunts instrumentals del centre municipal, les corals i les aules de cant i de piano.

Els concerts constitueixen una magnífica oportunitat perquè l’alumnat posi en pràctica els coneixements adquirits i expressi davant un públic real les seves inquietuds artístiques. Així mateix, permeten que el públic gaudeixi dels progressos, qualitat i talent de l’alumnat de l’Escola de Música i Conservatori i enriqueixen l’oferta artística i cultural de la ciutat.

Val a dir també que, amb aquests concerts, el centre se suma, en col·laboració amb l’AMPA, a la campanya solidaria de la Marató de TV3, dedicada aquest any a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.