L'OSV torna amb el seu tradicional Festival de Valsos i Danses

La formació engega una gira que inclou nou concerts a vuit ciutats de Catalunya

Actuació de l'OSV al Palau de la Música
Actuació de l'OSV al Palau de la Música | Junma Peláez
Redacció
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:30h
L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) donarà la benvinguda al Nadal amb el seu tradicional Festival de Valsos i Danses. La formació oferirà un concert al Palau de la Música Catalana el proper dissabte, 17 de desembre, que serà el tret de sortida a una gira per Catalunya que enguany visita vuit ciutats diferents de la geografia catalana i celebra nou concerts. 

El primer concert estarà dedicat al vals. El director nord-americà de residència catalana, Arthur Post, i una soprano de veu cristal·lina, Sara Blanch, permetran rebre el nou any amb la mateixa alegria amb què batega el cor de les danses d'arreu del planeta. El diumenge 18 de desembre l'OSV actuarà a Sant Boi de Llobregat amb un concert que vol ser per antonomàsia un homenatge a l'enginy i al bon humor. L'endemà de Nadal, la cita serà a Terrassa. Bona part d'aquest espectacle estarà dedicat a la interpretació d'obres de la nissaga dels Strauss: els cèlebres valsos vienesos i les polques ràpides.

El 29 de desembre serà el torn de Lleida, amb un muntatge que portarà l'energia dels valsos i polques de la família Strauss i la música popular centreeuropea fins a la ciutat. L'espectacle visitarà també altres ciutats com Rubí, Puigcerdà o Reus, abans de fer la darrera parada al Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell. Aquesta vegada sota la direcció d'Arthur Post, l'OSV oferirà dos concerts a la capital vallesana que posaran el punt i final a la gira.