Foment del Treball no expulsarà ni suspendrà la Cecot

Es formarà una comissió de sis persones, tres designades per cada organització, per buscar una solució a la crisi | El president de Foment havia anunciat aquest matí que proposaria la suspensió de la patronal terrassenca durant un any

Joaquim Gay de Montellà
Joaquim Gay de Montellà | ACN
12 de desembre del 2016
Actualitzat el 13 de desembre a les 11:17h
Foment del Treball no expulsarà ni suspendrà la Cecot. La junta directiva de l’organització empresarial ha decidit proposar a l’assemblea –reunida en aquests moments- la constitució d’una comissió formada per sis persones –designades tres per cada una de les dues entitats enfrontades- amb l’objectiu de trobar una sortida a l’actual conflicte, que ha suposat una trencadissa en el si de la patronal catalana.

La crisi dóna així un tomb inesperat, després que aquest matí Joaquim Gay de Montellà, president de Foment, anunciés que proposaria una suspensió d’un any a la Cecot. Era conegut que no hi havia una posició unànime en el si de Foment davant aquest tema. Un sector “dur” reclamava de fa temps l’expulsió de la Cecot sense més. Però al final s’han imposat les veus més ponderades. Ara cal designar els sis membres de la comissió pacificadora. Un nom molt probable per part de Foment és el de Joan Pujol, el poderós secretari general.
 
El president de la CECOT, Antoni Abad. Europa Press