Cerdanyola ofereix un Campus de Nadal per a infants d'entre 3 i 14 anys

El campus es durà a terme entre el 27 de desembre i el 4 de gener i les inscripcions s'han de fer abans del 21 de desembre

Redacció
09 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:02h
Imatge promocional del campus de Cerdanyola
Imatge promocional del campus de Cerdanyola | Ajuntament de Cerdanyola
El Parc Esportiu Municipal de Guiera ofereix durant el Nadal un Súper Campus per als menuts de la casa. 7 dies d'activitats esportives adaptades a l'edat i nivell dels i de les participants. Els més petits, els infants nascuts entre el 2011 i 2013, faran exercicis psicomotrius, iniciació esportiva, tallers de manualitats, activitats aquàtiques i molts jocs.

El grup infantil afegiran a les activitats d'iniciació esportiva i aquàtiques, tallers de circ, tir amb arc, esgrima i jocs populars. El grup dels més grans, els nascuts entre el 2002 i 2006, practicaran esports individuals i d'equip, activitats de muntanya, de fitness i aquàtiques.

Les famílies interessades poden escollir dos torns o només un; aquests seran del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. L'horari del Campus serà de 9h a 17h, amb opció de només matí o de tot el dia; el dinar també serà opcional. El preu variarà en funció de les opcions escollides.

Les inscripcions s'han de tramitar abans del 21 de desembre, de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h al Parc Esportiu Municipal de Guiera (Avinguda de Guiera, 6).