Antoni Abad fa el pas i pugnarà per la presidència de Foment del Treball

El president de Cecot, patronal vallesana que ha tingut tensions amb l'organització empresarial liderada per Joaquim Gay de Montellà, es proposa "obrir més l'entitat"

Redacció
07 de desembre del 2016
Actualitzat el 08 de desembre a les 17:32h
Antoni Abad, president de Cecot
Antoni Abad, president de Cecot | Adrià Costa
Antoni Abad, president de la patronal vallesana Cecot, optarà a la presidència de Foment del Treball. Segons ha informat l'organització empresarial a través d'un comunicat, Abad va rebre el suport unànime de Cecot en la reunió celebrada el 30 de novembre. "Cal obrir més Foment del Treball i donar espai a la participació de tots aquells que vulguin aportar idees i projectes que siguin beneficiosos per a les empreses i la societat en el seu conjunt i que estic segur que seran molts", assegura el dirigent empresarial en el mateix comunicat.

Defensor del sobiranisme i amb bones relacions amb el Govern, Abad ha tingut disputes amb Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball. "Les estructures verticals han estat clarament abandonades per ineficients i ineficaces, en favor d'estructures horitzontals i en xarxa que projecten les organitzacions cap al futur. Ha arribat el moment de que aquests mateixos principis siguin aplicats també", assegura el president de Cecot.