​L'OSV presenta «Harry Potter i la Pedra Filosofal» en concert

La formació interpretarà la música de tota la pel·lícula d'una de les sagues més aclamades de la història | Serà l'1 d'abril al Palau Sant Jordi de Barcelona

Redacció
05 de desembre del 2016
Una imatge de la pel·lícula
Una imatge de la pel·lícula | Universal
L'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) interpretarà Harry Potter i la pedra filosofal el proper 1 d'abril al Palau Sant Jordi de Barcelona. L'espectacle forma part de la Harry Potter Film Concert Series i comptarà amb l'actuació de l'orquestra vallesana i un cor de veus femenines en directe, que interpretarà cada nota de la coneguda peça cinematogràfica. El públic podrà reviure la màgia de la pel·lícula en una pantalla d'alta definició gegant mentre escolta la inoblidable música de John Williams.
 
CineConcerts i Warner Bros Consumer Products van anunciar, a principis d'any, que durien a terme la Harry Potter Film Concert Series, una nova gira mundial de concerts que ret homenatge a les pel·lícules del mag més carismàtic de la gran pantalla. Ara, el cicle arribarà a Barcelona de la mà de l'OSV. 
 
Justin Freer, President de CineConcerts i director d'aquesta gira explica que "la saga de Harry Potter és un d'aquells fenomens culturals que passa un cop a la vida i que segueix encantant a milers de seguidors de tot el món". En aquesta línia assegura que "serà un esdeveniment inoblidable" perquè els espectadors tindran l'oportunitat d'experimentar cadascuna de les notes d'aquesta banda sonora guanyadora de múltiples premis interpretades en directe per una orquestra simfònica, mentre l'emblemàtica pel·lícula es projecta en una pantalla gegant.
 
Les entrades ja estan disponibles a elcorteingles.esticketmaster.es proactiv.es.