L'Associació de Majoristes de Mercavallès s'incorpora a PIMEC

Formarà part de la Comissió Executiva i del Consell de Comerç de PIMEC Vallès Occidental | L'associació aplega empreses que donen feina a uns 300 treballadors directes i uns 5.000 indirectes

Alejandro Goñi, president de PIMEComerç; Enric Torres, president de l'Associació de Majoristes de Mercavallès; Jaume Maranges, president de PIMEComerç Vallès Occidental; Francesc Cases, vicepresident de l'Associació de Majoristes de Mercavallès; Francesc Elias, president de PIMEC Vallès Occidental; Miquel Botanys, membre de la Junta de l'Associació de Majoristes de Mercavallès, i Enric Calvo, secretari general de PIMEComerç.
Alejandro Goñi, president de PIMEComerç; Enric Torres, president de l'Associació de Majoristes de Mercavallès; Jaume Maranges, president de PIMEComerç Vallès Occidental; Francesc Cases, vicepresident de l'Associació de Majoristes de Mercavallès; Francesc Elias, president de PIMEC Vallès Occidental; Miquel Botanys, membre de la Junta de l'Associació de Majoristes de Mercavallès, i Enric Calvo, secretari general de PIMEComerç. | PIMEC
Redacció
05 de desembre del 2016
L'Associació de Majoristes de Mercavallès s'ha adherit a PIMEC Vallès Occidental amb la voluntat de sumar esforços i millorar la competitivitat de les pimes que representa. L'associació aplega empreses, que donen feina a uns 300 treballadors directes i uns 5.000 indirectes.

L'adhesió s'ha oficialitzat en un acte que ha comptat amb la presència del president i vicepresident de l'Associació de Majoristes, Enric Torres i Francesc Cases, respectivament, el president de PIMEComerç, Alejandro Goñi, el president de PIMEC Vallès Occidental, Francesc Elias, i el president de PIMEComerç Vallès Occidental, Jaume Maranges.

Alejandro Goñi ha destacat Mercavallès per la seva "projecció de futur". Es tracta d'un mercat estratègic quant a ubicació "ja que és un punt de subministrament del comerç de gran part de Catalunya i de vital importància per als dos vallesos, i ho fa en un espai ampli i dotat de molt bons serveis". El president de PIMEComerç també ha ressaltat les conseqüències positives per a l'entorn. "A banda de la comoditat per als comerciants que hi van a comprar, descongestiona els accessos a Barcelona d'una part important de vehicles. Això també significa menys contaminació i menys despesa energètica, més sostenibilitat, en definitiva".

Francesc Elías s'ha mostrat amb moltes ganes de treballar amb un col·lectiu tan important per a la comarca, que genera ocupació especialment en el sector primari i del comerç. En aquest context, li ha proposat entrat a formar part de la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Occidental. En aquest context, ha ressaltat que el treball conjunt permetrà multiplicar sinèrgies entre els diferents sectors per potenciar el creixement econòmic de la comarca, així com la competitivitat de tot el teixit empresarial.

Finalment, Enric Torres, president de l'Associació, ha assenyalat la importància d'aquesta adhesió, que permetrà fer una millor acció de lobby en defensa de les pimes que formen part de l'Associació, principalment ara on les prioritats passen per consolidar la projecció del mercat, així com dinamitzar l'activitat empresarial del conjunt d'empreses de Mercavallès.