Detinguts per trencar la porta d'una discoteca de Montcada i agredir agents de la Policia Local

Els fets van tenir lloc a la sala musical Caktus | Quatre homes van intentar entrar per la força al local i van acabar lesionant personal de seguretat de la sala i atemptant contra quatre agents de l'autoritat

Redacció
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 17:43h
La Policia Local de Montcada i els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors de destrosses a la porta de la discoteca Kactus, ubicada al carrer Major del municipi, i atemptar contra agents de l’autoritat. A més, dos empleats de la sala musical 

Fonts municipals han explicat que els fets van tenir lloc la matinada de diumenge quan el personal de seguretat de l'establiment va obligar a sortir de la sala un jove que hauria increpat una cambrera. El noi va marxar però va amenaçar que tornaria i així ho va fer mitja hora més tard i acompanyat per quatre individus més.

Els joves van intentar entrar de nou al local i van trencar la porta de vidre d'accés a la sala quan el personal de seguretat els ho va impedir i els va retenir al vestíbul mentre arribava la policia. Aquests fets van comportar que dos dels empleats de la sala patissin lesions.  

Quan va arribar la Policia la baralla es va traslladar al carrer major. Finalment els agents van detenir un dels homes que durant el trasllat a la comissaria va agredir quatre agents i va malmetre dos vehicles policials. També van detenir el cosí d'aquest com a presumpte coautor dels aldarulls i danys al mobiliari urbà i a bens de Kactus. 

 
Documents