El Rebost Solidari recull 85.000 quilos d'aliments pel Gran Recapte

Es tracta d'un 7% menys que l'any 2015 quan es van aconseguir 92.000 quilos | Els organitzadors valoren positivament el resultat tot i que afirmen que "hi ha un centre comercial que no ha pres part i això s'ha notat"

Voluntaris classificant aliments a un establiment Condis
Voluntaris classificant aliments a un establiment Condis | Norma Vidal
Norma Vidal
30 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:25h
El Banc dels Aliments ha recollit un total de 85.000 quilos d'aliments per la campanya de El Gran Recapte a Sabadell. Així ho ha explicat a NacióSabadell Santiago Fuentemilla, president del Rebost, qui ha explicat que representa un 7% menys que l'any 2015 quan es van aconseguir 92.000 quilos de menjar. 

"Estem contents perquè tot i que és una xifra una mica més baixa que l'any passat, la participació ha estat molt bona", comenta Fuentemilla que adverteix que enguany hi ha hagut un centre comercial important que no ha col·laborat en la campanya. "S'ha notat", apunta el president del Rebost que ha afegit que al final "sempre són les mateixes famílies les que participen i s'ha recollit més o menys el mateix a la resta de punts previstos". 

Fuentemilla també ha explicat que el fet que el Gran Recapte coincidís amb el Black Friday no ha acabat influint tant en el resultat com preveien. "Ens feia por que la gent es dispersés massa i no participés, però al final no ha estat així", assegura. 

El Rebost Solidari va comptar amb un total de 44 punts de recollida a la ciutat. Actualment aquesta entitat ajuda a 2.100 famílies de Sabadell.