El CAP La Serra serà un dels primers a beneficiar‐se del nou sistema de finançament de l'Atenció Primària

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha visitat aquest dijous la instal·lació

Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:19h
Reunió amb els treballadors del CAP
Reunió amb els treballadors del CAP | Ajuntament de Sabadell
El conseller de Salut, Antoni Comín, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, han visitat aquest dijous el CAP La Serra, al barri Torre‐romeu, que forma part de les 180 Àrees Bàsiques de Salut (ABS) que a partirl’any 2017 veuran incrementats els seus recursos econòmics, d’acord amb el nou model de finançament de l’assistència primària anunciat perla Conselleria. Es tracta d'una de les quatre ABS de la ciutat beneficiades pel nou sistema, juntament amb els del Nord, Ca n’Oriac i Sud.

"El CAP de La Serra és el segon amb més necessitats de dotació de recursos de tot Catalunya, d’acord amb els nous criteris socioeconòmics, i no per nombre d’habitants, que vol aplicar la Conselleria", ha assenyalat Fernàndez, De fet, ha apuntat que permetran a les àrees bàsiques atendre millor i respondre a les necessitats reals de la població.

Comín també ha destacat que de les 180 ABS identificades que necessiten més recursos el CAP La Serra forma part dels 25 primers on es destinaran recursos econòmics. "Aquesta adequació de recursos es complementa amb la nova filosofia comunitària de la qual està impregnat el futur Pla Estratègic de Reforma de l’Atenció Primària que estem elaborant i que ens abocarà a un nou model d’atenció primària", ha afegit el conseller.