VÍDEO: Els veïns de Gràcia de Sabadell reclamen un barri amb menys cotxes

Asseguren que la nova Rambla Ibèria és el tret de sortida per aconseguir un barri on els vehicles circulin a 30km/h, hi hagi menys trànsit i més espai públic pels ciuatdans

per Redacció, 24 de novembre de 2016 a les 13:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els veïns del barri de Gràcia de Sabadell consideren que la inauguració de la nova Rambla Ibèria és un pas endavant per aconseguir un barri amb menys trànsit i més espai públic pels ciutadans. Així ho expressen en un vídeo que l'Associació de Veïns de Gràcia ha fet públic i on entre d'altres reclamacions hi apareix la proposta per limitar la velocitat dels vehicles a 30 quilòmetres per hora o la de tancar la Rambla Ibèria els diumenges. 


En els darrers anys el barri de Gràcia de Sabadell ha experimentat un canvi en positiu que els veïns no volen que quedi aturat. El final de la Zona Hermètica, el soterrament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o la remodelació de la Rambla Ibèria són alguns dels passos endavant que s'han dut a terme.. 

El document recull al pedalada popular que es va celebrar fa uns mesos i que va servir per reclamar un barri on els vehicles no puguin circular a més de 30 quilòmetres per hora. En aquesta mateixa línia els ciutadans plantegen que els diumenges es tanqui la Rambla Ibèria al trànsit rodat igual que es fa actualment a la Rambla de Sabadell. 

 

Participació