Estudien posar música a l'exterior de la Casa Duran com a reclam pel pessebre

L'Agrupació de Pessebristes de Sabadell i l'Ajuntament estan en converses per omplir de melodies nadalenques l'espai | L'objectiu és atraure els ciutadans perquè s'apropin a visitar el naixement de la ciutat

Imatge del pessebre de la ciutat a la plaça Sant Roc
Imatge del pessebre de la ciutat a la plaça Sant Roc | Juanma Peláez
Redacció
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 23:54h
L'Agrupació de Pessebristes de Sabadell i l'Ajuntament de la ciutat estan en converses per instal·lar música a l'exterior de la Casa Duran com a reclam perquè més ciutadans s'apropin a veure el pessebre del municipi. La proposta arriba després que aquest Nadal l'executiu local hagi hagut d'eliminar els elements fixes del Passeig per qüestions de seguretat, hagi ubicat la Fira de Santa Llúcia a la plaça Sant Roc, i el pessebre s'hagi desplaçat fins el carrer del Pedregar. Ho ha explicat a NacióSabadell el president de l'entitat pessebrista, Joan González. 

"Confiem que malgrat el canvi d'ubicació molts ciutadans vinguin a veure el pessebre de la ciutat", assegura González que reconeix que caldrà fer una bona difusió "perquè el nou espai queda més amagat".

Per tot plegat ha explicat que l'entitat han plantejat als responsables de cultura de l'Ajuntament que s'instal·li un fil musical amb cançons nadalenques a l'espai. "Hem pensat que potser posant música més persones s'hi apropen", comenta el president de l'ens que enguany celebra els seus 40 anys de vida. 

Per la seva banda, l'Ajuntament ha explicat que la decisió encara no s'ha pres però que el més probable és que acabi tirant endavant.