Comerciants i paradistes, satisfets amb el trasllat de la Fira de Santa Llúcia

Consideren que les vendes i l'afluència de públic serà similar a la d'anys anteriors | Asseguren que l'espai és “acollidor” i destaquen el format en quadrat que recorda a les fires europees

La Fira de Santa Llúcia de Sabadell 2015
La Fira de Santa Llúcia de Sabadell 2015 | Juanma Peláez
Norma Vidal
22 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:19h
Els comerciants del centre de Sabadell i els paradistes de la Fira de Santa Llúcia es mostren satisfets amb el nou emplaçament de la cita. Així ho han explicat el president de Sabadell Comerç Centre, Joan Porta, i el responsable de la Fira, Dani Jiménez, que han dit que confien que les vendes i l'afluència de visitants a la zona es mantindrà en nivells similars als de l'any passat.

“El canvi és positiu, es tracta d'una ubicació molt bona perquè és un lloc molt a la vora del Passeig i que és un punt de trànsit de gent important i on hi caben totes les parades posades juntes”, comenta el president de la Fira de Santa Llúcia, Dani Jiménez, que recorda que anys enrere quan s'havia instal·lat a la Rambla “les casetes s'havien de posar a banda i banda, separades i quedava tot molt estret”.
 

Disposició de les casetes de la Fira de Santa Llúcia a la plaça Sant Roc. Foto: NacióSabadell


Amb tot assegura que el Passeig els agradava més, però diu que entenen que la seguretat és el més important. Enguany hi ha 24 paredes, les mateixes de cada any, i entre les novetats que s'hi podran trobar destaquen novetats en decoració i il·luminació led.

Comerciants optimistes

Per la seva banda, el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, creu que el canvi no afectarà massa els comerciants de la zona del Passeig, ja que l'activitat es farà molt a la vora d'on s'havia desenvolupat fins ara. Alhora comenta que “en ser un espai més tancat dona més sensació de fira i sembla més acollidor”.  

Porta també s'ha referit a la supressió de la pista de patinatge sobre gel del Passeig de la plaça Major: "Nosaltres teníem molt clar que no en tindríem aquest any perquè el 2015 el govern local ja la va instal·lar una mica obligat i va col·locar una de plàstic que no va convèncer", assenyala. Amb tot espera que les activitats de Nadal que es duran a terme a l'espai dinamitzin la zona.