La Zona Hermètica de Sabadell demana a l'Ajuntament que es replantegi el tancament

En un comunicat alerten de la situació que generarà perdre l'espai | Mantenen que la ciutat necessita una zona per a l'oci nocturn

La discoteca DrinkKing
La discoteca DrinkKing | Juanma Peláez
Albert Segura
22 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:09h
Els empresaris de l’oci nocturn de la Zona Hermètica tornen a apel·lar a l'Ajuntament de Sabadell perquè no tanqui els locals d'oci nocturn. Ho fan després de la sentència dictada pel Tribunal Suprem, en la qual l'Alt Tribunal dóna la raó a l'Ajuntament de Sabadell en el litigi que manté amb els propietaris dels locals d'oci nocturn de la Zona Hermètica.

El col·lectiu ha emès un comunicat a través de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM), que se suma a la petició per evitar el tancament d'un espai on actualment ha baixat molt el nombre de discoteques respecte les existents l'any 2011, passant d'una quarentena a poc menys de deu. "Seguim mantenint que es desmantellament de la Zona Hermètica és totalment innecessari ja que la situació sobre la qual s'ha pronunciat ara la sentència del Tribunal Suprem no té res a veure amb la situació existent en data d'avui", assenyala el col·lectiu en un comunicat.

És per això que consideren que el descans del veïnat està garantit, donat que el nombre de persones que passa pel barri de Gràcia per anar o tornar de festa s'ha reduït de manera proporcional al tancament progressiu de locals. Per això demanen a l'Ajuntament que tiri endavant el compromís que va ser aprovat per unanimitat pel ple en el mes de maig d'aquest any, per replantejar l'espai destinat a l'oci nocturn a la ciutat. 

Tot això, abans que les discoteques actuals hagin de tancar i acomiadar els treballadors. No obstant, l'Ajuntament ja tramita les notificacions de cessament d'activitat, que preveu lliurar als locals aquest mateix mes de novembre.