La plaça Dolors Miralles de Sabadell creixerà gràcies a una nova promoció d'habitatges

S'hi podrà accedir des dels carrers Turull i Blasco de Garay

per NacióSabadell, 23 de novembre de 2016 a les 10:00 |
Accés des del carrer Turull | Google Maps
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La plaça Dolors Miralles es farà gran i ampliarà el seu espai gràcies a la construcció d'una nova promoció d'habitatges. Concretament, guanyarà terreny entre el carrers Turull i Blasco de Garay.
 

A l’espai, envoltat d’edificis d’interès com el Vapor Codina i la casa i la xemeneia Montllor, s’hi podrà accedir tant pel carrer de Turull mitjançant un passatge arbrat, com pel carrer de Blasco de Garay. L’actuació permetrà anar del carrer del Turull a la Gran Via, passant per les places de Dolors Miralles i Bosch i Gimpera.

Aquesta nova zona es pavimentarà amb llambordes vermelles, les mateixes que hi ha ara al Vapor Codina. A l’espai més central, es col·locarà un paviment granular i es desplaçarà l’àrea de jocs infantils que hi ha actualment a la plaça de Dolors Miralles.


La plaça tindrà enllumenat, mobiliari i arbrat nous i des d’aquí es podrà observar la xemeneia de l’antic Vapor Montllor, que quedarà inclosa a l’espai privat del recinte dels nous habitatges.

 

Participació