Rescaten una dona al Puig de la Creu de Castellar

Es trobava indisposada en una zona de dificil accés

Redacció
21 de novembre del 2016
Moment del rescat.
Moment del rescat. | Bombers de Castellar
Els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Castellar del Vallès van participar diumenge en el rescat d'una dona que havia quedat indisposada. Concretament, es trobava al Puig de la Creu, en una zona de difícil accés.

L'avís es va rebre a les 9.32 hores de diumenge, motiu que va activar els diefrents cossos d'emergències i seguretat de la zona. En tractar-se d'una zona de difícil accés, es va dur la dona en una llitera a l'ambulància, que la va traslladar posteriorment a l'Hospital General de Catalunya.
 
 

Rescat de una persona indisposada en zona de difícil accés.  Avui és torna a demostrar que la col.laboració entre cossos es vital per la bona resolució del servei. En aquest cas, gràcies a la bona feina feta per part dels companys que estaven de guàrdia i que han donat resposta al servei. Sumant el recolzament que han donat els agents de la #policialocalcastellar , s'ha pogut realitzar assistència i evacuació de la persona afectada fins a l'ambulància.  Volem agraïr la professionalitat i l'esforç dels companys de #policialocalcastellar que s'han unit a l'equip de rescat i han treballat amb nosaltres fins a fer el transfer amb l'ambulància.  #bombercas #cas04 #bombersgeneralitatdecatalunya #policialocalcastellar #rescat #bombers #bomberos #firefighter #firedepartment #emergènciesmèdiques #emergency #emergències112

A photo posted by Bombers Castellar del Vallès (@bomberscdv04) on