L'Ajuntament no troba rastre de les rates que aquests dies han aparegut al centre de Sabadell

La regidora Anna Carrasco (PSC) ha penjat un vídeo a la xarxa en què es pot veure un elevat nombre de rossegadors campant per la plaça Doctor Robert | Una empresa busca rastre dels animals, sense èxit

Un operari inspeccionant una claveguera a la plaça Doctor Robert
Un operari inspeccionant una claveguera a la plaça Doctor Robert | Juanma Peláez
Redacció
19 de novembre del 2016
Actualitzat a les 22:08h
L'Ajuntament de Sabadell s'ha posat mans a la feina per detectar les rates que en els darrers dies s'han deixat veure pel centre de la ciutat. Concretament, aquest divendres la regidora del PSC Anna Carrasco va penjar a les xarxes socials un vídeo en què es podia veure un grups d'aquests reossegadors campant per la plaça Doctor Robert.

Aquesta tarda una empresa subcontractada s'ha encarregat de registrar la zona amb la finalitat de trobar algun tipus d'element que donin una pista d'on són els animals, tot i que per ara no se n'ha trobat el cau. Ja fa uns dies es fan posar registres i trampes, però no hi ha hagut indicis que els rossegadors hagin passat pel lloc, motiu pel qual s'han intensificat les tasques de desratització.

Amb tot, s'especula amb la possibilitat que els animals hagin aflorat a la via pública procedents d'unes obres properes, amb la possibilitat que es pugui tractar de les de l'antic Euterpe, on s'hi està edificant un complex de pisos. Tot i això, no se sap del cert la procedència de les rates, fet pel qual s'espera obtenir pistes a partir dels nous registres que s'han instal·lat aquest mateix dissabte.
 

L'operari buscant rastres de les rates a la plaça Sant Roc. Foto: Juanma Peláez

 

L'operari a prop de les obres de l'antic Euterpe. Foto: Juanma Peláez