urbanisme

Aquest dilluns reobre la Rambla Ibèria

L'obertura es farà amb un carril per sentit | A partir de Nadal es construirà la rotonda de la carretera de Terrassa

per Redacció, Sabadell | 20 de novembre de 2016 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns es reobrirà al trànsit la Rambla Ibèria, després que s’hagi soterrat un tram de vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i que la Generalitat de Catalunya hagi acabat part de les obres d’adequació de l’espai. Tal i com us va avançar NacióSabadell, l’obertura serà parcial, perquè en part del recorregut només s’habilitarà un carril d’anada i un de tornada fins que acabin totes les obres, previsiblement a l’estiu del 2017.

El govenr municipal preveu que pels volts de Nadal s’iniciaran els treballs de les obres per fer la rotonda anunciada que comunicarà la carretera de Barcelona, la ronda de Ponent i la rambla d’Ibèria, les quals es preveu que no estaran llestes fins al juny del 2017. Paral·lelament, també es treballarà per convertir la ronda de Ponent en dos carrils per banda més un carril d’anada i un de tornada per a bicicletes.


Consell: seguir les rutines actuals

L'únic carril per sentit fa que la Rambla Ibèria segueixi sense ser la solució de mobilitat que molts esperen, motiu pel qual l'Ajuntament aconsella mantenir les rutines actuals i no derivar el trànsit al renovat accés. Així, aconsellen fer servir el Passeig de Can Feu, la Gran Via i la Ronda Oest.


Modificació de les línies d’autobús urbà i interurbà

El trànsit de la rambla d’Ibèria es va tallar el dissabte 22 de febrer del 2014, entre els carrers de Sant Jordi i de Pau Claris, a causa de les obres del perllongament de la línia S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
 

La Rambla Ibèria, sense obrir. Foto: Albert Segura

 

Participació