NacióSabadell sorteja entrades per veure «193:Problemi»

Un sorprenen muntatge de circ contemporani que posa en escena les principals dificultats a què ha de fer front una companyia | L'espectacle tindrà lloc aquest divendres a La Vela de l'Estruch

Imatge de l'espectacle de la companyia Laden Classe
Imatge de l'espectacle de la companyia Laden Classe | Estruch
Nació Sabadell
17 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:01h
NacióSabadell sorteja cinc entrades dobles per veure aquest divendres, 18 de novembre a les 21:00 hores, l'espectacle 193: Problemi, una proposta de circ contemporani a càrrec de Laden Classe. 

Quins problemes poden sorgir en el dia a dia d'una companyia de circ? Aquest és el fil conductor d'aquest espectacle que arrenca entregant als espectadors una llista amb les 193 dificultats possibles. 

Es tracta d'un instrument que inspira de manera irònica el treball de la companyia, recopilant imprevistos, desventures, incidents més o menys greus, que els han passat en els dos anys que porten amb la creació. A mida que sorgeixen els problemes, arriben les solucions, a vegades les més absurdes. 

Les disciplines de circ que es podran veure són: portés acrobàtics, roda Cyr, manipulació d’objectes, trapezi fix, parada de mans; i d’altres disciplines com dansa, teatre físic, clown, música en viu i arts marcials.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 18 de novembre, a les 15:00 hores. 
- NacióSabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.