Sentmenat aposta per la integració de joves amb discapacitat intel·lectual

L'Ajuntament, la Fundació Privada Atendis i el programa “Junts Ho Podem Fer” han signat un acord de col·laboració

Redacció
15 de novembre del 2016
Moment de la signatura de l'acord
Moment de la signatura de l'acord | Ajuntament de Sentmenat
L'Ajuntament de Sentmenat, la Fundació Privada Atendis i el programa “Junts Ho PodemFer- Juntos Somos Capaces” han signat un acord de col·laboració amb la finalitat de participar al programa d'inserció laboral de joves amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, que promou Fundació MAPFRE des de 2010.

Aquest acord facilitarà que joves amb discapacitat intel•lectual, usuaris del Servei d'Inserció Laboral TAINA de la Fundació Privada Atendis, siguin candidats a les ofertes d'ocupació de les empreses del municipi. Fins al moment, aquesta iniciativa, en la qual actualment participen més de 750 empreses de Catalunya, ha fet possible que 300 persones amb discapacitat rebin formació i que 358 hagin tingut una oportunitat laboral.

L'Ajuntament de Sentmenat ve demostrant de manera continuada el seu gran compromís amb les persones més vulnerables, recolzant diferents actuacions a favor de les mateixes tant en l'àmbit laboral, com de l'educació, l'alimentació, la salut, l'habitatge i la integració social.

L'objectiu de la Fundació Atendis, que participa del programa des de 2011, és el de donar resposta a les necessitats d'assistència i promoció personal, familiar, social i laboral de les persones amb discapacitat psíquica. Per la seva banda, el SIL TAINA duu a terme diferents programes formatius, psicològics, culturals i esportius amb l'objectiu d'aconseguir la plena integració.