La Rambla Ibèria obrirà parcialment el 21 de novembre

L'obertura es farà amb un carril per sentit | L’any que ve es construirà la rotonda de la carretera de Terrassa

Les obres a la Rambla Ibèria
Les obres a la Rambla Ibèria | Albert Segura
Redacció
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:41h
La Rambla Ibèria s'obrirà parcialment al trànsit el proper dilluns, 21 de novembre. Així ho han confirmat fonts municipals a NacióSabadell, duent a terme una millora en la mobilitat d'accés a la ciutat de Sabadell.

Després de les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat(FGC), la Rambla Ibèria tornarà a ser un anar i venir de cotxes en una setmana, però sense el volum que suportava fins abans de les obres. Aquesta obertura comptarà amb un carril per sentit, amb la finalitat d'ampliar-la a dos l'any vinent.

La zona millorarà amb un carril bici i la urbanització de l'entorn, que es farà de manera progressiva.

Obres també a la Ronda ponent

La previsió és que les obres també acabin l'any que ve a la Ronda Ponent, on es passarà de tres carrils per sentit a dos, seguint el volum de carrils que procedeixen de la Rambla Ibèria. Així, se segregarà el carril bici a la calçada, cedint tota la vorera als vianants, que deixaran de compartir-la amb els ciclistes. 
 

A banda, al juny de 2017 es preveu tenir enllestida la rotonda de la carretera de Terrassa. Això permetrà que els conductors que vinguin de Rambla Ibèria o Ronda Ponent puguin fer el gir a carretera de Terrassa, de la mateixa manera que els que vinguin d’aquesta via puguin fer-ho en direcció a la plaça del Mil·lenari o a la de Catalunya.