El PP demana mesures urgents a Can Puiggener

La formació critica que ni el govern anterior ni l’actual hagin actuat al respecte

Redacció
14 de novembre del 2016
El Partit Popular (PP) de Sabadell insta el govern municipal a què prengui mesures urgents per frenar els problemes de convivència que s’ha registrat al barri de Can Puiggener. El portaveu del partit a la ciutat, Esteban Gesa, surt al pas després que aquesta setmana el Síndic de Greuges ha anunciat l’obertura d’una acció per analitzar la situació al barri.
 
La força recorda que al 2013 es va aprovar la moció on es van acordar diversos punts, entre els quals destinar-hi més policia, retirar les ajudes socials prestades per l’Ajuntament a les persones que la convivència al barri, o demanar a les entitats financeres que prenguessin mesures legals en les ocupacions de les vivendes de la seva propietats.
 
“El govern local de llavors, format pel PSC no van prendre les mesures acordades, però el govern actual ha continuat amb la inacció, suposem que és deguda a que membres del seu equip qualificaven al 2013 aquesta proposta, que era simplement que van traslladar el veïns del barri, com un discurs incendiari i oportunista del Partit Popular”, assenyala Gesa.
 
En aquest sentit, carrega contra l’alcalde, Juli Fernàndez, que també aquesta setmana demanava que no s’estigmatitzés un barri. “Vull remarcar que és el mateix govern qui crea l’estigma no afrontant els problemes ja enquistats que pateix Can Puiggener de brutícia, dificultats de convivència veïnal, manca de seguretat, ocupacions il·legals o tràfic de drogues”.