Juli Fernàndez lamenta que el Síndic actuï a partir de notícies de les xarxes socials

L’alcalde de Sabadell respon davant la posició de Rafael Ribó amb la suposada mala convivència a Can Puiggener | Considera que “no és responsable” posar el focus en un barri en concret

Juli Fernàndez, aquest dimecres a Sabadell
Juli Fernàndez, aquest dimecres a Sabadell | Albert Segura
Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat el 11 de novembre a les 16:06h
L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha qualificat de "no responsable" l’actitud del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que ahir va anunciar que demanaria informació a l’Ajuntament sobre els problemes de convivència registrats al barri de Can Puiggener, a partir de la informació rebuda a través dels veïns i dels mitjans. Ribó apuntava aspectes com la manca de neteja, la no recollida de la brossa o la presència de rates a la zona de contenidors.
 
“No és responsable posar el focus en un barri en concret perquè l’estigmatitza, la nostra voluntat és de treball amb els veïns perquè sigui un barri treballador i solidari amb la ciutat”, ha assenyalat en una atenció als mitjans. En aquesta línia, assegura que col·laboraran amb el Síndic “com sempre”: “Ens sorprèn que un mes després de respondre a una actuació d’ofici que va obrir el dia 11 d’octubre a petició de l’Associació de Veïns sobre què s’havia fet al barri, ara n’obri una de nova, si ens demana li podrem explicar amb més detall”, ha apuntat.
 
Fernàndez també ha retret la manera com Niubó ha encarat el cas: “Si el Síndic creu que el que ha de fer és obrir actuacions per qüestions que es publiquen a les xarxes socials és la seva responsabilitat”, ha sentenciat.