Un home resulta ferit en un atropellament a Sabadell

L'accident es va produir la nit de dimarts a l'avinguda d'Estrasburg de la ciutat | La víctima la van traslladar a l'Hospital Parc Taulí amb politraumatismes

Imatge del vehicle accidentat
Imatge del vehicle accidentat | Jordi F.
Redacció
09 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:54h
Un home de 42 anys ha resultat ferit a Sabadell després d'un atropellament que ha tingut lloc a l'avinguda d'Estrasburg de la capital vallesana. Segons han informat fonts de la Policia Municipal a NacióSabadell els fets es van produir a les 23:35 hores de la nit de dimarts. La víctima la van traslladar a l'Hospital Parc Taulí amb politraumatismes. 

L'atropellament va tenir lloc quan una conductora que circulava en direcció Castellarnau molt a la vora dels cotxes que hi havia estacionats a la via va emportar-se per davant un home que es disposava a obrir la porta del seu vehicle per entrar-hi.  

Agents de la Policia Municipal es van desplaçar fins al lloc on van tapar el ferit amb mantes. Una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) també va intervenir-hi per atendre l'home que es trobava en estat menys greu. Se'l va traslladar a l'Hospital Parc Taulí amb diversos politraumatismes. 

QUEDA PROHIBIDA LA REPRODUCCIÓ D'AQUESTA IMATGE SENSE PERMÍS EXPRÉS DE NACIÓSABADELL