El CN Sabadell es proclama campió de la Supercopa d'Europa de waterpolo

L'equip femení sabadellenc aixeca el trofeu continental gràcies al triomf contra el CN Mataró en una final brillant

06 de novembre del 2016
Actualitzat a les 21:33h
Equip femení del CN Sabadell, amb les medalles de supercampiones d'Europa
Equip femení del CN Sabadell, amb les medalles de supercampiones d'Europa | RFEN
El CN Sabadell Astralpool s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Europa femenina de waterpolo per tercera vegada a la seva història. L'equip sabadellenc s'ha imposat per 10 a 9 al CN Mataró La Sirena en una final cent per cent catalana disputada a les instal·lacions del CN Barcelona.

La final ha estat molt intensa i igualada. Bea Ortiz ha obert el marcador per al Sabadell amb un gol contrarestat pel Mataró mitjançant la brasilera Marina Zablith. En el segon quart, la igualtat s'ha mantingut; els dos equips s'han posat per davant però s'ha arribat al descans amb empat 4-4.

En la represa, Anni Espar ha lideat el Sabadell amb dos gols. L'equip vallesà ha arribat a l'últim quart amb un lleuger avantatge (7-6). Dos gols de Judith Forca en l'últim període trencaven la final a favor del Sabadell, amb una diferència de tres gols (9-6). Les del Maresme han retallat distàncies amb gols de Zablith i Laura López (9-8).

Finalment, en els últims cinc minuts Judith Forca ha anotat el gol de la victòria definitiva, mentre que Ona Meseguer ha maquillat el marcador tot establint el definitiu 10-9 que donava el tercer títol de supercampiones al CN Sabadell.